-
Czy jak utrace prace i dochody na czlonka rodziny nie beda przekraczac 800 zl . Mozemy strac sie o +500 …
- 831 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mamy dwoje dzieci pierwsze w wieku 18 lat uczące się w szkole średniej będące na naszym utrzymaniu i drugie w …
- 855 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Czy w oświadczeniu o dochodach wpisać ogólny dochód z 2014 roku (ten z pit-u)? Bo wyczytałam gdzieś że to …
- 4K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam! Bardzo proszę o wyjaśnienie mi jednej kwestii. W listopadzie 2014 r urodziłam córkę, od listopada 2015 r. przebywam na …
- 12K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam ! Mam dwójkę dzieci – starsze 20 lat pozostaje pod opieką , uczy się i jest niepełnosprawne – który …
- 4K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestem po rozwodzie( z tego związku mam 2 dzieci), które mieszkają z matką (wg. orzeczenia sądu), obecnie z nową …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, moj mąż ma 15 dziecko z pierwszego małżeństwa. Dodam, że z byłą żoną mają opiekę wspólną, mąż płaci alimenty. …
- 2K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Jestem po raz drugi żonaty i z obecną żoną wychowujemy trójkę dzieci: moje, twoje i nasze czyli nasze wspólne …
- 6K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Obecnie jestem osoba noepracujaca pd listopada 2014 na zw pozbiej na zasiłku rehabilitacyjnym przzez co w moim zwiazku Zaszło troche …
- 940 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy