-
Witam, w 2014 pracowałam na umowę o czas nieokreślony. Od 2015 r. Byłam na zwolnieniu lekarskim przez zagrożona ciążę do …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. W maju 2015r. Urodziłam córkę. Otrzymywałem macierzyńskie na poziomie 1500zl. Mój partner pracował dorywczo i ogólnie nasz dochód nie …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Córka kończy w kwietniu 18 lat,czy należy się 500 zł za ten miesiąc?
- 760 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam! Chce ubiegac sie o 500zl na pierwsze dziecko. Mam utracony dochod (w 2014 mialem umowe o prace,i mam ta …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
WItam Mam pytanie dotyczące dochodu. Mąż w roku 2014 pracował za najniższą krajową. Ja zostałam zatrudniona od kwietnia 2014 r …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam . Mam dwa pytania czy dochód liczymy za rok 2014 ? . I drugie pytanie moja żona nie pracowała …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mój partner a ojciec mojego dziecka mieszka z nami, ale posiada jeszcze dwoje dzieci z pierwszego małżeństwa – czy …
- 2K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mój partner a ojciec mojego dziecka mieszka z nami, ale posiada jeszcze dwoje dzieci z pierwszego małżeństwa – czy …
- 672 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
witam, moja sytuacja jest następująca: 2 dzieci w 2014r. pobierałam zasiłek chorobowy i macierzyński, potem w październiku 2014 zasiłek macierzyński …
- 934 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, czy dochody uzyskane z bezzwrotnej dotacji na rozpoczęcie działalności gospodarczej w jednorazowej kwocie 40 tysięcy zł stanowią dochód rodziny, …
- 4K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy