-
Z mezem zarabialismy w 2014 i 2015 r najniższa krajową . Od 2016 roku ja zarabiam najniższą krajową a maz …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Czy od dochodu wynikającego z PIT odliczamy kredyty ( np hipotekę ) i obciążenia? Na przykład dochód z PIT wynosi …
- 3K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam serdecznie, Chciałabym się dowiedzieć czy mogę starać się o 500 zł na pierwsze dziecko. Moja sytuacja wygląda następująco: moje …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Mogę zaznaczyć, że wnoszę o wypłatę również na pierwsze dziecko, jeśli razem z mężem w 2014 roku nie przekraczaliśmy zarobków …
- 8K wizyty
- 6 odpow.
- 0 głosy
-
Witam mam pytanie jak obliczyć dochów dla programu 500+ . Wyczytałem że… przychód – koszty przychodu= dochód-podatek-składki na us i …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Przedstawię swoją sytuację: Biorąc pod uwagę dochody na członka rodziny czteroosobowej za 2014rok wychodzi ok 817zł/osobę, jednakże od 20.03.2016r. mój …
- 4K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry! Chciałabym rozwiać wątpliwości – wychowuję sama siedmiomiesięcznego brzdąca. Ojciec uznał dziecko, lecz nie ma z nami zbyt wiele …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Mieszkam razem z żoną i dwójką dzieci. Ja prowadzę działalność gospodarczą. Mamy z żoną rozdzielność majątkową – czyli m.in. osobne …
- 5K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
…
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy