-
Mam z pierwszego małżeństwa 13-letnią córkę. Moja była żona nie ma więcej dzieci. Z obecną żoną mam 7-letniego syna. Na …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Jestem matką samotnie wychowującą dziecko, ojciec dziecka płaci alimenty ale nie zasądzone sądownie, czy wystarczy wtedy do wniosku dołączyć …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam .Jestem samotnie wychowującą dziecko mamą. Ojciec dziecka nie interesuje się dzieckiem ,tj. nie widuje się z nim ,nie ingeruje …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam serdecznie! Mam 3 dzieci i mieszkamy w USA, gdzie pracuje tylko ojciec. Czy moge zlozyc wniosek i jesli tak, …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, jesteśmy rodziną 2+1 (córka niespełna dwuletnia) i chcieliśmy uzyskać świadczenie na jedno dziecko. Ja obecnie jestem zatrudniony na umowę …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Właściwie mam dwa pytania: Mąż prowadzi działalność gosp. Ja pracuję – minimalne wynagrodzenie. Po obliczeniu dochodów z 2014r. nieznacznie przekraczamy …
- 4K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
mam pytanie.Mąż podjął pracę od 1.12.2014 roku(grudzień rozliczony w PITza 2014) umowa była na czas określony do 31.05.2015 r cały …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
mam pytanie siosta jest w malzenstwie ma dwojke dzieci jedno 7 lat drugie 3 latka nie mieszka razem z mezem. …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam miejsce zameldowania w dowodzie inne niż zamieszkania, czy muszę przedstawiać umowę najmu ( tego chcą w punkcie składania …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam jak obliczyc dochód za 2014rok jest na to jakis wzór? chodzi mi o pit 37 rozliczam się z mężem …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy