-
Witam Za 2014 r. nie przekroczyliśmy 800 zł, za 2015 r. również. Natomiast już w 2016 r. przekraczamy. Czy mimo …
- 846 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, czy ktoś pomoże mi wypełnić wniosek 500+ punkt 7.3 ? Nie wiem co tam zaznaczyć.. Ja nie pracuje odkąd …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Wraz z mężem mamy 3 dzieci. Ja mam dwóch synów 15 i 12 lat z pierwszego małżeństwa, mąż ma …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam,będe ubiegać się o świadczenie również na pierwsze dziecko.Pracuje tylko mąż ,jak mam wyliczyć ile mamy na osobe? Tą kwote …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, w 2014 roku nie miałam dochodu a od grudnia 2015 pracuję na umowie na rękę 2150zł netto.Czy urząd to …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, W najbliższych miesiącach będziemy zmieniać miejsce zamieszkania i zameldowania( po złożeniu wniosku). Przeprowadzamy się do miejscowości w innej gminie. …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Proszę o rozwianie moich wątpliwości. Wraz z żona posiadamy trójkę dzieci Pierwsze prawie 18 lat skończone – uczy się …
- 4K wizyty
- 9 odpow.
- 0 głosy
-
Witam chciałam się dowiedzieć czy mam szanse na 500 zł na pierwsze dziecko jeżeli w roku 2014 oboje z mężem …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Mam inne miejsce zamieszkania niż zameldowania. Zaznaczę że w obecnym miejscu niemam zameldowania tymczasowego. Co w takim przypadku? Bo …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy