• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam Za 2014 r. nie przekroczyliśmy 800 zł, za 2015 r. również. Natomiast już w 2016 r. przekraczamy. Czy mimo …

Praktykant Dodał pytanie w 6 kwietnia 2016 w kategorii DZIECI.
      • 846 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, czy ktoś pomoże mi wypełnić wniosek 500+ punkt 7.3 ? Nie wiem co tam zaznaczyć.. Ja nie pracuje odkąd …

Praktykant Dodał pytanie w 6 kwietnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Wraz z mężem mamy 3 dzieci. Ja mam dwóch synów 15 i 12 lat z pierwszego małżeństwa, mąż ma …

Praktykant Dodał pytanie w 6 kwietnia 2016 w kategorii RODZICE.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam,będe ubiegać się o świadczenie również na pierwsze dziecko.Pracuje tylko mąż ,jak mam wyliczyć ile mamy na osobe? Tą kwote …

Praktykant Dodał pytanie w 6 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam,  w 2014 roku nie miałam dochodu a od grudnia 2015 pracuję na umowie na rękę 2150zł netto.Czy urząd to …

Praktykant Dodał pytanie w 6 kwietnia 2016 w kategorii AKTUALNOŚCI.
      • 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, W najbliższych miesiącach będziemy zmieniać miejsce zamieszkania i zameldowania( po złożeniu wniosku). Przeprowadzamy się do miejscowości w innej gminie. …

Praktykant Dodał pytanie w 6 kwietnia 2016 w kategorii ZASADY.
      • 3K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Proszę o rozwianie moich wątpliwości. Wraz z żona posiadamy trójkę dzieci Pierwsze prawie 18 lat skończone – uczy się …

Konsultant Dodał pytanie w 31 marca 2016 w kategorii DZIECI.
      • 4K wizyty
      • 9 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam chciałam się dowiedzieć czy mam szanse na 500 zł na pierwsze dziecko jeżeli w roku 2014 oboje z mężem …

Praktykant Dodał pytanie w 6 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • witam mam pytanie. z nazyczonym obecnie jesteśmy 3osobowa rodzina drogie dziecko w drodze. chciałabym starać się o 500+ na pierwsze …

Praktykant Dodał pytanie w 6 kwietnia 2016 w kategorii DZIECI.
      • 913 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Mam inne miejsce zamieszkania niż zameldowania. Zaznaczę że w obecnym miejscu niemam zameldowania tymczasowego. Co w takim przypadku? Bo …

Konsultant Dodał pytanie w 6 kwietnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy