RE: samotna matka bez dochodów a 500+
Dzień dobry, mam podobną sytuację. Do gminy musiałam złożyć postanowienie sądu, o miejscu przebywania dzieci. ( jest zapis, że każdorazowo …
Dzień dobry, mam podobną sytuację. Do gminy musiałam złożyć postanowienie sądu, o miejscu przebywania dzieci. ( jest zapis, że każdorazowo …
Dziękuje bardzo za konkretne odpowiedzi. Jak rozumiem, wniosek w mojej sytuacji złożyć mam na przełomie sierpień/wrzesień?
W takim razie obniżenie dochodów będzie miało znaczenie w kolejnym okresie rozrachunkowym, czyli od października 2017. Do września rokiem bazowym …
Jak wspomniałem, pracuje od 12 lat w tej samej firmie, nie utraciłem pracy, jedynie zarobki zmniejszyły mi się ponieważ mam …
Z jakiego powodu dochody się zmniejszyły? To kiedy będzie Pan mógł złożyć wniosek, zależy czy nastąpiła utrata dochodu według ustawy.
mąż jest zatrudniony u tego samego pracodawcy, na tych samych warunkach, od 2012 roku
Zgadzam się z powyższa opinią. Ja odbieram pieniądze osobiście. Może warto spróbować jeszcze raz? Jeżeli chodzi o najlepsze konto bankowe, …
Dostałam odpowiedz z mostu mają miesiąc na wydanie decyzji i decyzje otrzymałam rano 25 a pieniądze po południu. Wszystko w …
jak tam sprawa ,ruszylo cos ? ja nadal czekam.