RE: Kryterium dochodowe
1200 zł
Składając wniosek do 1 lipca włącznie świadczenie będzie przyznawane z wyrównaniem za trzy miesiące. Od 2 lipca już nie. …
Prawda jest taka, że co placówka to inne wymagania, ja mogę Pani napisać jakich dokumentów ja bym potrzebowała do przyjęcia …
Z nowej pracy w której pracuje pan do dzisiaj zaświadczenie o dochodzie za miesiąc następujący po miesiącu w którym nastąpiło zatrudnienie, …
Polityka.pl odpowiada: “Linia, którą PiS podzieliło polskie dzieci, wydaje się czytelna. Niekoniecznie jednak sprawiedliwa. Na przykład dla samotnej matki, która …
Witam , mamy ten sam problem. Mąż ma 10-letnią córkę z poprzedniego małżeństwa, która mieszka z matką. Płaci na nią …
Czy opieka naprzemienna została ustalona przez sąd? Alimenty dobrowolne?
Jeśli dziecko męża z pierwszego małżeństwa znajduje się pod opieką matki, o czym świadczą płacone alimenty to o 500+ powinna …
Dzień dobry. Jestem w bardzo podobnej sytuacji. Czy w urzędzie przedstawił Pan tylko wystawioną przez Pana fakturę czy np. wydruk …
Dziś byłam złozyć wniosek i niestety jeśli w 2015 utraciłam prace a teraz aktualnie jestem zatrudniona drugi miesiąc moje dochody …