-
rodzina 2-osobowa czy 3-osobowa
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry, jestem samotną mamą, synek ma 5 lat i nazwisko ojca, mimo, że nigdy nie byliśmy w formalnym związku. …
- 3K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, jak mam wypełnić załączniki skoro z mężem mamy wspólne gospodarstwo ?
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Zrobiłem błąd we wniosku wypełnianym online przez bank. Staram się o wypłatę 500 złotych tylko na jedno dziecko (mam dwoje). …
- 563 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Zrobiłem błąd we wniosku wypełnianym online przez bank. Staram się o wypłatę 500 złotych tylko na jedno dziecko (mam dwoje). …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mieszkam w Hiszpanii wraz z żoną ,mamy dwójkę dzieci (3 i 6lat) ,nie pobieramy żadnych świadczeń socjalnych a więc z tego …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
jestem mama dwojki dzieci i spodziewam sie 3 czy skladac wniosek juz teraz na 2 dziecko czy mozna pozniej jak …
- 2K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem matka trzech synów 22, 17 i 15 lat . Jestem osobą rozwiedzioną. W wyroku rozwodowym sąd powierzył opieką na …
- 750 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem matką dwójki dzieci o statusie wolna, mam dziecko z pierwszego związku, które urodziło się w marcu 1998 roku (uczęszczające …
- 824 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Czy przysługuje świadczenie, jeśli pierwsze dziecko jest pełnoletnie, lecz pozostaje nadal na utrzymaniu rodziców, gdyż studiuje na studiach dziennych, a …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy