• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Obecnie wychowuję córkę. Jest ona moim drugim dzieckiem, ponieważ pierwsze zmarło. Czy należy mi się 500 zł?

Praktykant Dodał pytanie w 29 marca 2016 w kategorii ZASADY.
      • 1K wizyty
      • 4 odpow.
      • 0 głosy
    • Jestem po rozwodzie, z mężem nie miałam dzieci. Z obecnym partnerem mam trójkę dzieci, nie jesteśmy małżeństwem, mieszkamy oddzielnie, ojciec …

Praktykant Dodał pytanie w 29 marca 2016 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Czy przysługuje świadczenie osobie samotnej, która ma 3 dzieci z różnych związków. Każde ma powyżej 18 lat ?

Praktykant Dodał pytanie w 29 marca 2016 w kategorii RODZICE.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Jak właściwie policzyć dochody za 2014 r, jeśli dochody męża wykażę jako utracone? W 2014 r. mąż najpierw przebywał na …

Praktykant Dodał pytanie w 29 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • jestem po rozwodzie ale oboje z bylym mezem pelnimy wladze rodzicielska.syn mieszka z nim i place na niego alimenty,ale kazde …

Konsultant Dodał pytanie w 29 marca 2016 w kategorii RODZICE.
      • 2K wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Samotnie wychowuję 2 dzieci, matka nie żyje. Czy na pierwsze dziecko dostanę jakieś pieniądze? Nigdzie nie mogę znaleźć odp.

Praktykant Dodał pytanie w 29 marca 2016 w kategorii RODZICE.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Dochody z 2014 r przekraczją 800 zł. Obecnie mąż zarabia mniej bo zmienił w tym czasie pracę i dochody na …

• 1K wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Mąż w 2014 roku pracował do lipca w niemczech, później od wrzesnie zaczął prace w polsce za znacznie mniejsze pieniądze, …

• 1K wizyty
      • 4 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Pod koniec 2014 roku urodziłam drugie dziecko. Od tego czasu przebywałam na urlopie macierzynskim, od razu po jego zakończeniu …

• 684 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy