-
Witam.Jesteśmy rodzina 4 osobową.Starszy syn Patryk dnia 02nmaja 2016r ukończy 18 lat,z kolei młodszy Krystian dnia 20.06.2015r ukończy 13 lat.Jak …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Razem z mężem zarabiamy nieregularnie. Jednego miesiąca przekraczamy próg, następnego nie. Jak liczyć nasze dochody, i czy w tym przypadku …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam serdecznie. Mam jedno dziecko i zastanawiem sie czy należy mi się 500 plus. W 2014 żona ukończyła studia ale …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam serdecznie. Mam pytanie odnośnie tego, czy w ogóle mogę składać wniosek o przyznanie świadczenia 500+. Jestem z partnerką w związku …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam serdecznie. Mam pytanie odnośnie tego, czy w ogóle mogę składać wniosek o przyznanie świadczenia 500+. Jestem z partnerką w związku …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry chciałabym się dowiedzieć czy Świadczenia pieniężne dla wychowanków, którzy opuścili rodzinną pieczę zastępczą 494,10 na kontynuowanie nauki przyznane przez …
- 958 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem matką samotnie wychowującą dwoje dzieci. Od stycznia do czerwca 2014 przebywałam na urlopie wychowawczym na pierwsze dziecko, od czerwca do …
- 14K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, proszę o udzielenie informacji, czy nieopodatkowane delegacje wliczają się do dochodu ? trzeba przedstawić jakieś zaświadczenie o tym żeby …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Jestem matka dwójki dzieci. Straciłam pracę w 2016 w styczniu i brakuje mojej rodzinie na życie. Jeśli kryterium dochodowe …
- 2K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
witam moja córka po ukonczeniu 18 lat wyprowadziła się i płacę na nią alimenty. amy jeszcze jedno – 4 letnie …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy