-
Witam, mam pytanie odnoście czasu wypłacania świadczenia, tzn. pierwsze dziecko skończy 18 lat w grudniu br, a drugie dziecko ma …
- 1K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Państwa, moja sytuacja wygląda następująco: Z żoną rozeszliśmy się w 2014 roku i od tego czasu mieszkamy oddzielnie, jednakże …
- 3K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, pierwszy syn jest z poprzedniego konkubinatu mieszka ze mną alimenty niezasądzone (dogadujemy się) drugi syn z obecnego konkubinatu mieszkamy …
- 997 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Mąż prowadzi firmę w Wielkiej Brytanii. Nigdy nie braliśmy i nie bierzemy z Wielkiej Brytanii zasiłków. Mieszkamy w Polsce. …
- 698 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam serdecznie jestem samotną matką,pobieram zasiłek macierzyński z MOPS w wysokości 1000zl ,nie pracuje gdyż zajmuje się maleństwem,czy w takim …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem rozwodnikiem z prawami do dzieci z poprzedniego małżeństwa (17 i 12 lat), które mieszkają z matką i na które …
- 4K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Moja siostra jest rozwiedziona ale zamieszkuje z byłym mężem i ich 5 dzieci w służbowym domu męża (sąd przyznał jej …
- 3K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Pisze, gdyz mam potworny problem. Jestem matka samotnie wychowujaca dziecko, z mezem nie mieszkamy od 1,5 roku razem lecz nie …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Jak w tytule jakie dokumenty należy przedłożyć w przypadku gdy pobiera bądź pobierało się zasiłek macierzyński
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, póki co należy nam się świadczenie tylko ma drugie dziecko. Natomiast w lipcu stracę zasilek dla bezrobotnych, (dochod nie …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy