-
Czy jeśli w roku 2014 byłam w trakcie rozwodu (pozew złożony we wrzesniu 2012) i mieszkałam oddzielnie z dzieckiem (miałam …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam serdecznie, Miałam umowę o pracę przedłużoną do dnia porodu. Po porodzie macierzyński wypłaca mi ZUS czy do dochodu wlicza …
- 982 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
W 2014 roku w listopadzie otrzymałem 1/4 części całości spadku (pola, łąki itp jest tego w sumie 1,7 hektara- ja …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, jeszcze w lutym była mowa o tym, że 500+ będzie można otrzymać na konto bankowe lub przekazem do domu. …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Od kilku lat pracujemy z mężem u tego samego pracodawcy. Za rok 2014 nasz dochód nie przekracza 800zł na …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Czy otrzymam świadczenie 500 zl jeżeli jestem na urlopie wychowawczym i pobieram swiadczenie wychowawcze 400 zl.
- 4K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Mam trójkę dzieci z innego związku , mieszkam z partnerem i jego synem, który pochodzi ze związku partnera z inna …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Pytanie1: Mam 2 córki w tym jedna z poprzedniego zwiazku, czy moge sie ubiegac o dodatek na drugie dziecko? Pytanie …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Czy za dochód biorę kwote netto wynagrodzenia czy dochód z rozliczenia rocznego pomniejszony o składki społeczne i zdrowotne oraz …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, proszę o podanie fragmentu ustawy/rozporządzenia w którym mowa jest o tym, że kwota 500+ nie jest wliczana do …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy