-
Witam. Mam pytanie a nawet bardziej skomplikowany problem. Zastanawiam się teraz czy należy się nam 500zł na pierwsze dziecko. Mąż …
- 10K wizyty
- 6 odpow.
- 0 głosy
-
Drugie dziecko, na które będzie przysługiwać mi 500+ urodzi się końcem maja. Od kiedy będę mógł pobierać zasiłek, jeżeli od …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Jestem samotną matką z dwójką dzieci. Jakie dokumenty powinnam dołączyć do wniosku w sytuacji, gdy jestem bezrobotna, a jedynym …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Jeżeli w 2015 roku rozpocząłem swoją pierwszą pracę oraz pobieram świadczenie rodzinne to w jaki sposób obliczany jest dochód? Muszę …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam w 2014 roku zaszlam w ciążę i pobieralam z tego tytułu zasiłek chorobowy,we wrześniu urodziłam i przeszłam na zasiłek …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Czy bedac w 2014 roku od wrzesnia do grudnia na zasiku chorobowym kwote z chorobowego nalezy uznac za utracona i …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam forumowiczów. Wynika z ustawy, że wniosek można zlożyć online, co korzystne jest dla wnioskodawcow pozostających za granicą. Co wówczas …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem mam 4 dzieci. Od lutego 2015 mieszkam razem z konkubentem. Starsza dwojka dzieci jest z mojego pierwszego małżeństwa, mlodsza …
- 725 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Planuję starać się o 500 zł na pierwsze dziecko, ale mam pytanie dotyczące jak będzie liczony dochód męża. Mąż …
- 3K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Prowadzę działalnośc gosp. i jestem samotna matką. Czy moje dochody nie mogą przekraczać 800,- zł aby otrzymać po 500 zł …
- 812 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy