-
Mam 2 dzieci z ustawy 500+ wynika ze swiadczenie będzie mi się należało na obie córki. Lecz pobieram dodatek do …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Dzisiaj udałam się do MOPS-u, chciałam dowiedzieć się jakie dokumenty będę musiała przedstawić przy składaniu wniosku. Niestety nie dowiedziałam …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam pytanie odnośnie programu Rodzina 500+ Czytając zasady wywnioskowałam, że: -na pierwsze dziekco należy się, gdy dochód nie …
- 3K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Gdzie będzie mozna złozyć wniosek ? w miejscu zameldowania Malbork czy w miejscu zamieszkania Kościerzyna ,rozliczaliśmy sie w …
- 5K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Czy wystarczy jeśli do wniosku dołącze umowę dotycząca wysokości alimentów zawarta przed notariuszem? Dodam ze nie mielismy ślubu, wiec nie …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam! Mam dwoje dzieci. Córka narodziła się w moim poprzednim niesformalizowanym związku. Ojciec ją uznał, dogadujemy się bardzo dobrze i …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Proszę o szybką odpowiedź.
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam mam 2 dzieci 3 i 7 lat…w 2014 roku pracowałam na pół etatu od listopada 2014 nie pracuje …mąż …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Moja żona odeszła ode mnie ale nie mamy rozwodu . Czy z uwagi na fakt, iż zarabiam 1500 zł i …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
pozostaję w nieformalnym związku z którego mamy dziecko (1,5 roku) , partner z pierwszego małżeństwa ma syna (11 lat), nad …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy