-
Witam! Dostałam z urzędu pracy ofertę pracy na zasadzie robót publicznych. Praca będzie trwała pół roku. I teraz pytanie: czy …
- 749 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, proszę o komentarz, mieszkam na Białorusi, ją i moje dzieci są polskimi obywatelami, żona nie, jestem zameldowany w Polsce, …
- 709 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam serdecznie, syn urodził się 9 sierpnia 2015r. – pierwsze i jedyne dziecko, następnie przez cały rok pobierałam zasiłek macierzyński …
- 690 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Ja mam stala prace, najnizsza krajowa. 2015 bylam na zwolnieniu-ciaza, od listopada do konca roku na urlopie macierzynskim plus …
- 742 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Kochni, to znowu ja…przypomne , składałam wniosek 4.04.2016 dzis mamy 30.01.2017 a ja nadal nie mam decyzji w sprawie 500+…przeciez …
- 3K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry Jak liczy się zasiłek z zus-u czy w ogóle się go wlicza do dochodu a jeśli tak to …
- 711 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Dziecko urodzę pod koniec lutego tego roku. Jestem osobą uczącą się dziennie. Alimenty od rodziców mam 400 zł, dostanę …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Piszę z pytaniem aby rozwiać wątpliwości. W połowie listopada dostaliśmy świadczenie 500+ dla 1 dziecka w naszej rodzinie. Od …
- 871 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam mam pytanie pobieram 500 plus skladajac wniosek bylam zarejestrowana w urzędzie pracy i tam bylam ubezpieczona teraz stracilam status …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy