-
Witam. W listopadzie 11.2016 zostałam mamą pierwszego dziecka. Samotnie wychowuję syna. Od lipca 2015 jestem zatrudniona w obecnej firmie na …
- 4K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mam uprzejme pytanie – czy przysługuje mi świadczenie 500plus? Mam dwoje dzieci. Jedno z nich z mojego pierwszego małżeństwa zamieszkuje …
- 708 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestem bezrobotna. Mam jednego syna, nie jestem związana z ojcem dziecka i pobieram od niego alimenty 500 zł z …
- 788 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestem ojcem dwójki wspaniałych dzieciaków. Jestem po rozwodzie od 2012r. Zgodnie z wyrokiem Sądu nie mam ograniczonej władzy rodzicielskiej. …
- 825 wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem wdowcem samotnie wychowującym trójkę dzieci. W ubiegłym roku otrzymywałem świadczenie z programu 500+ na drugie i trzecie dziecko, ponieważ …
- 892 wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Zarabiam równe 1600 zł netto. Mam synka. Nie mam alimentów, ponieważ ojciec dziecka zostawił nam mieszkanie i opłaca nam …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Czy zasiłek macierzyński jest brany pod uwagę jako źródło dochodu przy określaniu, czy rodzina spełnia wymagania programu 500 + ?
- 703 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Do tej pory matka dziecka pobierała świadczenie 500 +. Jednak matce zostały ograniczone prawa rodzicielskie i wypłata 500+ wstrzymana. Obecnie …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Zarabiam minimalna krajowa i zawsze tak było . W 2014 było to 1355 na rękę . Żona wtedy pobierana …
- 979 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Od marca 2016 dostajemy z mężem na pierwsze dziecko 500 zł. Ale w tym roku idę na dwa miesiące do …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy