-
Mąż zamyka na dniach działalność gosp. Składając wniosek na świadczenie 500+ na pierwsze dziecko to dochód męża będzie uznany jako …
- 771 wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Czy mógłby mi ktoś pomoc i powiedzieć czy należy nam się zasiłek rodzinny. Moja żona za 2015 miała dochód 9160 …
- 868 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry. Mam pytanie. Od lutego 2016-stego roku byłam na zwolnieniu lekarskim z powodu zajścia w ciążę. Zwolnienie lekarskie było …
- 622 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień db! Jestem samotną matką wychowującą 2 letnią córeczkę. Od kilku lat nie mam żadnych stałych dochodów. Czy otrzymam 500+? …
- 739 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry, od listopada mam nową umowę oraz mąż od końca listopada prowadzi własną działalność. Chcialabym sie dowiedzieć czy zostanie …
- 926 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam . Matka dziecka ma 17lat, opiekunem prawnym jej dziecka jest jej mama , czy przy składaniu wniosku pod uwagę …
- 841 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam dostalem dzisiaj decyzje o 500+ i ile dni bede czekal od tej decyzji na przelew
- 745 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry, obecnie jestem ojcem 2 dzieci. Pierwszy syn mieszka z matką, z którą nie byłem w związku małżeńskim. Jego …
- 856 wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, jakie są szanse aby otrzymać zasiłek na pierwsze dziecko jesli nie mam dochodów od 2013r. ? I czy jesli …
- 666 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
witam, ile czasu po urodzeniu dziecka mam na złożenie wniosku 500 plus na drugie dziecko
- 760 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy