-
Witam, pobieram 500+ na drugie dziecko. Z ojcem dziecka jestem 3 lata po rozwodzie. W orzeczeniu Sąd ustalił godziny widzeń …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam przyznane 500 a co z rokiem 2016 pracuję dopiero od sierpnia jak podać dochód żeby dostać na kolejny …
- 739 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry, Mam takie pytanie czy jeśli w 2014 roku nasz, męża i mój dochód był niski, nie przekraczal 800 …
- 941 wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, wychowując jedno dziecko sama, czy do dochodu wlicza się zasiłek macierzyński?
- 595 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, jestem na urlopie wychowawczym i chcialabym zlozyc wniosek ale czy potrzebuje zaswiadczenie z zakladu pracy ze jestem na wychowawczym? …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
witam, mam jedno dziecko wychowuje je sama. Ojciec dziecka nie płaci alimentów. Mam zasiłek macierzyński, czy w tej sytuacji mogę …
- 864 wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Czy z nowym rokiem powinnam ponownie wypełnić wnioski. Nie otrzymałam jeszcze świadczenia w styczniu. Pozdrawiam
- 842 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, chiałabym zrozumieć, więc ktoś może będzie w stanie mi to w prosty sposób wyjaśnić, dlaczego przy zmianie pracy na …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Proszę o odpowiedz. Pracowałem w firmie na umowę o prace okresową do 20.09.2013 do 20.09.2016r. Pracodawca mi nie przedłużył umowy …
- 737 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Proszę o informacje co w przypadku pogorszenia sytuacji materialnej od roku 2015 – jak w takiej sytuacji uzyskać świadczenie? …
- 1K wizyty
- 6 odpow.
- 0 głosy