• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam, pobieram 500+ na pierwsze i drugie dziecko. W II polowie listopada podjelam umowe zlecenie i kontynuowałam ja do konca …

Praktykant Dodał pytanie w 17 stycznia 2017 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam mam dwoje dzieci 6lat i 5 miesięcy starszy urodzony w Polsce młodszy podczas wizyty za granicą u rodziny. Oboje …

Praktykant Dodał pytanie w 16 stycznia 2017 w kategorii ZASADY.
      • 716 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam Mam pytanie 10 sierpnia urodziłam bliźniaki,  póżniej 3 miesiące byłam na rehabilitacyjnym 1000 zł/mc , a po rehabilitacji przyznali …

Praktykant Dodał pytanie w 16 stycznia 2017 w kategorii DOCHODY.
      • 585 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, wróciliśmy z Holandii do Polski pod koniec października 2016r. Nasza córka urodziła się w 2015r. Odkąd mieszkamy znów w …

• 509 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Chcemy złożyć wniosek na pierwsze i jedyne dziecko. ja pracuję na etacie od 2013r. Mój mąż prowadzi działalność gospodarczą …

• 859 wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Ja razem z partnerem mamy wspólne dziecko (4 lata). Partner jest po rozwodzie i ma dziecko (10 lat) z …

Praktykant Dodał pytanie w 16 stycznia 2017 w kategorii DZIECI.
      • 751 wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Prowadziłem dwie działalności gospodarcze – jedną zawiesiłem z dniem 31.12.2015 r., natomiast drugą zamknąłem z dniem 06.09.2016 r. (moja …

• 579 wizyty
      • 6 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Pracuję w tej samej firmie od 2015 roku, z tym że miałam kilka umów: interwencja (od kwietnia 2015 do …

• 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Wypełniam właśnie wniosek o 500+ na moje pierwsze dziecko i niestety sobie nie radzę. Zbyt dużo pytań bez odpowiedzi. …

Praktykant Dodał pytanie w 9 stycznia 2017 w kategorii WNIOSKI.
      • 932 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Chciałabym się dowiedzieć czy w przypadku gdy jestem.samotna matka i nie mam zasadzonaych alimentow – dziecko zostało uznane przez ojca …

Praktykant Dodał pytanie w 15 stycznia 2017 w kategorii RODZICE.
      • 1K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy