• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam, od kwietnia do listopada pobieralam swiadczenie 500+ na pierwsze dziecko. od 5 wrzesnia do 5 grudnia odbywalam 3 miesieczny …

Praktykant Dodał pytanie w 8 stycznia 2017 w kategorii DOCHODY.
      • 687 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, żyje w związku nieformalnym z moim partnerem, który jest po rozwodzie. Partner posiada jedno dziecko z poprzedniego małżenstwa, na …

Praktykant Dodał pytanie w 8 stycznia 2017 w kategorii DZIECI.
      • 1K wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Zatajenie dochodów, nie zgłoszenie zmiany sytuacji finansowej (kryterium dochodowe zostaje przekroczone) skutkuje obowiązkiem zwrotu nienależnie pobranego świadczenia wraz z odsetkami. …

Profesor Dodał pytanie w 8 stycznia 2017 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Dzień dobry. we wrześniu podjęłam pracę jako nauczyciel, jednak tylko na 1/3 etatu. W składanym wniosku za czerwiec liczyła się …

Praktykant Dodał pytanie w 8 stycznia 2017 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam.Czy ktos mi wytłumaczy …Byly mąż pracuje za granica nalezy mi sie rodzinne na syna z Niemiec(de facto jeszcze nie …

Praktykant Dodał pytanie w 7 stycznia 2017 w kategorii ZASADY.
      • 958 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Czy można zastaic podjęcie pracy, nie zgłaszać do mops.? Od lutego zaczynam pracę i z tego co.wiem to będą wyliczać …

Konsultant Dodał pytanie w 7 stycznia 2017 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    •   Mam pytanie mój mąż pytal wniosek 500+. Otrzymaliśmy świadczenie ale max musi iść do więzienia na kilka miesięcy czy …

Praktykant Dodał pytanie w 4 stycznia 2017 w kategorii RODZICE.
      • 1K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam! W tym roku wrocilam z zagranicy z dziecmi. Moj maz jeszcze wyjezdza za granice w celach zarobkowych ale tam …

Praktykant Dodał pytanie w 5 stycznia 2017 w kategorii DOCHODY.
      • 854 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, urodziłam dziecko 25 sierpnia i przez 5 miesięcy biorę macierzyńskie 100% , czy później jak będę brała 60% (niecałe …

Praktykant Dodał pytanie w 5 stycznia 2017 w kategorii DOCHODY.
      • 772 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Otrzymałam odmowę zasiłku 500+ na pierwsze dziecko . W 2015 r otworzyłam działalność gospodarczą a urodziłam dziecko w listopadzie 2016r. …

Praktykant Dodał pytanie w 4 stycznia 2017 w kategorii AKTUALNOŚCI.
      • 1K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy