• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam czy jest tu rodzic, ktory jeszcze nie dostal zadnej odpowiedzi z Ropsu i jest chetny do poruszenia tej sprawy …

Konsultant Dodał pytanie w 4 stycznia 2017 w kategorii AKTUALNOŚCI.
      • 761 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Dostałam decyzję z MOPSu o nieprzyznaniu 500+ na pierwsze dziecko. Mój mąż jest osobą bezrobotną, zarejestrowaną w PUP, ja …

Konsultant Dodał pytanie w 30 grudnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 4K wizyty
      • 8 odpow.
      • 0 głosy
    • Trzy miesiace temu wyprowadziłam sie z domu z dziećmi ,mieszkam osobno mam przyznane alimenty przez sad oraz podpisana w sadzie …

Praktykant Dodał pytanie w 4 stycznia 2017 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Czy bezrobotny małżonek musi dostaczyć jakiś dokument ale skąd skoro nawet nie jest zarejestrowany w urzedzie pracy?

Praktykant Dodał pytanie w 4 stycznia 2017 w kategorii WNIOSKI.
      • 573 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Czy jeśli internetowe konto bankowe jest na żonę, żona jest osobą bezrobotna to czy ona może złożyc wniosek i dodać …

Praktykant Dodał pytanie w 4 stycznia 2017 w kategorii WNIOSKI.
      • 1K wizyty
      • 5 odpow.
      • 0 głosy
    • Może z naszych kieszeni z podwyżek żywności ten co ma i tak dużo jeszcze 500 dostannie a my co podwyżki …

Praktykant Dodał pytanie w 4 stycznia 2017 w kategorii RODZICE.
      • 708 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Dzień dobry, Opiszę swoje dochody, proszę o odpowiedź, czy należy mi się świadczenie. Jestem samotną matką jednego dziecka (ojciec obcokrajowiec, …

Praktykant Dodał pytanie w 4 stycznia 2017 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Mamy dwójkę dzieci. Dotychczas nie starałam się o świadczenie 500+ na pierwsze, bo nasze dochody netto wynosiły 3500 zł, jednak …

Praktykant Dodał pytanie w 3 stycznia 2017 w kategorii DOCHODY.
      • 813 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam W tamtym roku maz zarabiał 3000zl netto do października. Od listopada otworzyl wlasna działalność gospodarcza ale niestety interes nie …

Praktykant Dodał pytanie w 3 stycznia 2017 w kategorii DOCHODY.
      • 756 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Jezeli jest tu ktos kto nadal czeka na decyzje z rops w sprawie 500+ proponuje o skierowanie skargi do …

Konsultant Dodał pytanie w 3 stycznia 2017 w kategorii AKTUALNOŚCI.
      • 873 wizyty
      • 8 odpow.
      • 0 głosy