-
Witam czy jest tu rodzic, ktory jeszcze nie dostal zadnej odpowiedzi z Ropsu i jest chetny do poruszenia tej sprawy …
- 761 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Dostałam decyzję z MOPSu o nieprzyznaniu 500+ na pierwsze dziecko. Mój mąż jest osobą bezrobotną, zarejestrowaną w PUP, ja …
- 4K wizyty
- 8 odpow.
- 0 głosy
-
Trzy miesiace temu wyprowadziłam sie z domu z dziećmi ,mieszkam osobno mam przyznane alimenty przez sad oraz podpisana w sadzie …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Czy bezrobotny małżonek musi dostaczyć jakiś dokument ale skąd skoro nawet nie jest zarejestrowany w urzedzie pracy?
- 573 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Czy jeśli internetowe konto bankowe jest na żonę, żona jest osobą bezrobotna to czy ona może złożyc wniosek i dodać …
- 1K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
Może z naszych kieszeni z podwyżek żywności ten co ma i tak dużo jeszcze 500 dostannie a my co podwyżki …
- 708 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry, Opiszę swoje dochody, proszę o odpowiedź, czy należy mi się świadczenie. Jestem samotną matką jednego dziecka (ojciec obcokrajowiec, …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Mamy dwójkę dzieci. Dotychczas nie starałam się o świadczenie 500+ na pierwsze, bo nasze dochody netto wynosiły 3500 zł, jednak …
- 813 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam W tamtym roku maz zarabiał 3000zl netto do października. Od listopada otworzyl wlasna działalność gospodarcza ale niestety interes nie …
- 756 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jezeli jest tu ktos kto nadal czeka na decyzje z rops w sprawie 500+ proponuje o skierowanie skargi do …
- 873 wizyty
- 8 odpow.
- 0 głosy