-
Witam, a więc reemigracja w związku z czym czy aplikując o 500+ potrzebuję jakieś specjalne dokumenty z UK jeżeli tak …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam ponownie. Byłam u siebie w Mopsie i troszkę różnią się odpowiedzi które uzyskałam tu i tam . Opiszę Tu …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestem po rozwodzie, z byłą żoną mam 2 dzieci, które są przy niej. Ja jestem w drugim związku i …
- 752 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam serdecznie, Mój mąż jest zatrudniony na pół etatu od najniższej krajowej czyli 729,50 zł. Ja od stycznia idę …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestem wdową. Pobieram zasiłek rodzinny w wysokości 89 zł i zasiłek z tytułu samotnego wychowania córki w wysokosi 185 …
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
WItam. w 2017 urodzę drugie dziecko. Jestem osobą bezrobotną. Mąż ma umowę o pracę. w 2014-2015 r dochód męża nie …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam! W lipcu 2016r urodziłam dziecko więc mój mąż poszedł do gminy pozałatwiac wszystkie wnioski . Myślałąm że należy mi …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam do tej pory nie pobierałam żadnych dodatków zasiłków, czy mogę złożyć wniosek o 500+ na jedno dziecko (pierwsze)jeżeli mój …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam , świadczenie na 1 dziecko otrzymuję od 1 kwietnia . Decyzją którą mi przyznano jest ważna do 30 września …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Czy wie ktoś kiedy jest wymiana karty z wypłata na 11.01?
- 996 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy