-
Witam, przyznane mam 500+ na 1 dziecko. Jak wygląda sprawa gdy ojciec dziecka będzie chciał je uznać? będzie potrzeba zasądzenia …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
witam, proszę o informację odnośnie kwalifikacji do programu 500 + . Wraz z mężem mamy jedną córkę, do tej pory …
- 500 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam.Od stycznia tego roku dostanę podwyżkę.Czy muszę zgłosić ja do instytucji która wypłaca świadczenie ?
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Pisalam do Was jakis czas temu odnosnie 500+ , skladalam wniosek do MOPSu 4.04.2016 …13.06.2016 poszedl do ROPSu…dzis jest 2.01.2017 …
- 9K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
Ja i moja partnerka jestesmy po rozwodzie. Z poprzedniego zwiazku mam 2 ke dzieci, na ktore place alimenty orzeczone przez …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mam skomplikowana sytuacje mialam przyzne 500 plus na pierwsze dziecko teraz podjelam prace i musialam doniesc dochod za pelen miesiac …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Czy w związku z utratą dochodu ( prawie 50 %) z racji upadłości konsumenckiej a zarazem wpasowanie się w widelki …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Jeżeli wniosek o świadczenie składałam 28 listopada 2016 to czy należy się wyplata również za listopad?
- 743 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mam takie pytanie wniosek o świadczenie na pierwsze i drugie dziecko złożyłam 28 listopada 2016 r. czy za listopad też …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy