-
Witam oboje z mężem pracujemy za granicą ale mieszkamy w Polsce. Wniosek złożyłam we wrześniu w moim mieście, zosta on …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry, oczekuję drugiego dziecka, które urodzi się na początku przyszłego roku. Proszę o informację kiedy mogę złożyć wniosek o …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. W 2014 straciłem pracę w Maju 2015 założyłem działalność gospodarczą dochód z działalności za cały rok 2015 wyniósł 7 …
- 666 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
witam, mam przyznane swiadcznie w wysokości 500 zł na jedno z dwójki dzieci, zaraz konczy mi się macierzynskie na młodsze …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
witam, mam przyznane swiadcznie w wysokości 500 zł na jedno z dwójki dzieci, zaraz konczy mi się macierzynskie na młodsze …
- 0 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
od kilku lat nie jestem z mężem (rozstaliśmy się), ale nie mamy rozwodu, on płaci mi 600 zł na dziecko …
- 853 wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
od kilku lat nie jestem z mężem (rozstaliśmy się), ale nie mamy rozwodu, on płaci mi 600 zł na dziecko …
- 0 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Czy MOPS może doliczyć dochód ze sprzedaży mieszkania do dochodu obliczanego na członka rodziny przy ubieganiu się o jednorazową zapomogę …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy