• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam, Chciałabym zasięgnać informacji odnośnie 500+ na pierwsze dziecko. Rokiem bazowym jest rok 2014 jednak w między czasie partner zmieniał …

Konsultant Dodał pytanie w 20 grudnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 647 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. pracuję na etacie, a żona prowadzi działalność. Jednak jako początkujący przedsiębiorca na razie ponosi stratę. Czy wysokość straty np. …

Praktykant Dodał pytanie w 20 grudnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 820 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Z żoną nie jesteśmy już razem. Mamy rozwód. Mamy razem z tego małżeństwa dziecko i dziś ma 13 lat. …

Praktykant Dodał pytanie w 19 grudnia 2016 w kategorii RODZICE.
      • 711 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Otrzymuje 500+ na pierwsze dziecko ze względu na niskie dochody. Aktualnie jestem w ciazy. Po urodzeniu dziecka moje dochody …

Praktykant Dodał pytanie w 19 grudnia 2016 w kategorii DZIECI.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, jestem po rozwodzie. Ze związku małżeńskiego mam córkę, na którą mam zasądzone alimenty. Obecnie żyję w związku nieformalnym z …

• 1K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Mamy z mężem jedno dziecko, urodzone 14.12.2015 r., pracuje tylko mąż, ja do 12.12.2016r. miałam przyznane tzw. “kosiniakowe” 1000 złotych. …

Praktykant Dodał pytanie w 19 grudnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 627 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Proszę o konkretną odpowiedź czy dochód 800 zł to kwota netto czy brutto  

Praktykant Dodał pytanie w 19 grudnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 814 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • w chwili obecnej mam 2 dzieci i pobieram świadczenie w kwocie 500 zł, w tym roku urodzę kolejne- trzecie dziecko. …

• 4K wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Pare dni temu podjełam prace na umowe o pracy.W chwili skladania wniosku na 500+ pracowal tylko maz i jego dochody …

Praktykant Dodał pytanie w 18 grudnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 6K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, mam 500+ na drugie dziecko. Niestety od października straciłam prawo do Funduszu Alimemntacyjnego a alimenty są nieściągalne, w związku …

Praktykant Dodał pytanie w 18 grudnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 878 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy