-
Witam, Chciałabym zasięgnać informacji odnośnie 500+ na pierwsze dziecko. Rokiem bazowym jest rok 2014 jednak w między czasie partner zmieniał …
- 647 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. pracuję na etacie, a żona prowadzi działalność. Jednak jako początkujący przedsiębiorca na razie ponosi stratę. Czy wysokość straty np. …
- 820 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Z żoną nie jesteśmy już razem. Mamy rozwód. Mamy razem z tego małżeństwa dziecko i dziś ma 13 lat. …
- 711 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, jestem po rozwodzie. Ze związku małżeńskiego mam córkę, na którą mam zasądzone alimenty. Obecnie żyję w związku nieformalnym z …
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Mamy z mężem jedno dziecko, urodzone 14.12.2015 r., pracuje tylko mąż, ja do 12.12.2016r. miałam przyznane tzw. “kosiniakowe” 1000 złotych. …
- 627 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Proszę o konkretną odpowiedź czy dochód 800 zł to kwota netto czy brutto
- 814 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
w chwili obecnej mam 2 dzieci i pobieram świadczenie w kwocie 500 zł, w tym roku urodzę kolejne- trzecie dziecko. …
- 4K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Pare dni temu podjełam prace na umowe o pracy.W chwili skladania wniosku na 500+ pracowal tylko maz i jego dochody …
- 6K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam 500+ na drugie dziecko. Niestety od października straciłam prawo do Funduszu Alimemntacyjnego a alimenty są nieściągalne, w związku …
- 878 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy