-
Witam , ja mam problem od pół roku . W kwietniu zostały mi przydzielone 500+ na oboje dzieci , w …
- 847 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Mam problem z napisaniem odwołaniaod decyzji w sprawie przyznanaia 500+. Generalnie chodzi o to, że doliczaja mi dochod z …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Mam pytanie, 16 grudnia zakonczylam pracę na okres próbny u pracodawcy, dostałam swiadectwo pracy z jego inicjatywy.Od dnia 17 grudnia …
- 2K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
Wie ktos może jak wyglada sytuacja z 500+ jak jeden z dochodow zostaje utracony? Wyjasnie po krótce. Mam dwoje dzieci …
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Otrzymujemy obecnie 500 zł na pierwsze dziecko. Za 2014 miałem dochód 2500 zł a żona utracony, a w tym …
- 921 wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
Witam serdecznie, jestem mamą bliźniaczek ur. 15.07.2015. Pobieram 500 zł na drugie dziecko poniewaz moj zarobek razem z męzem przewyzszał …
- 610 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
W roku 2014 byłam studentką. Pobieralam wówczas stypendium socjalne. W październiku mój mąż zmienilł pracę- teraz w grudniu trzeba bylo …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, chciałabym się dowiedzieć czy w związku z utrata dochodu po zakończeniu urlopu macierzyńskiego w kwietniu 2017 roku a rozpoczęciem …
- 609 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy