-
witam chciałabym się dowiedzieć jak to jest pracowałam do końca września w październiku zarejestrowałam się w biurze pracy i w …
- 1K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, pracuję na etacie oraz prowadzę działalność gospodarczą (zryczałtowany Vat) . Czy od mojego dochodu z pracy mogę dodatkowo odliczyć …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, podjęłam pracę na umowę, mąż przebywa w zakładzie karnym i tam pracuję. Z jego dochodu nie mam nic (jego …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, chciałabym sie dowiedziec za jaki miesiac sa wyplacane pieniadze? W grudniu za grudzien czy w grudniu z listopad?
- 2K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. w styczniu wyjeżdżam za granicę i chciałbym aby moja żona zrezygnowała z 500+ na pierwsze dziecko ponieważ będę przekraczał …
- 5K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam pytanie odnośnie tego, czy GOPS ma prawo zmniejszyć do minimum wysokość stypendium szkolnego przyznawanego na pół roku tłumacząc …
- 1K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mój mąż płaci alimenty na pierwsze dziecko, które ma ze swoją byłą żoną. Nikt nie jest pozbawiony praw rodzicielskich. …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Otrzymuje wraz z partnerem 500+ na pierwsze dziecko, w zwiazku z tym ze naszym dochodem do tej pory byla …
- 721 wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Czy nalezy mi sie 500+? Jakie dokumenty musze przedstawic? 7 lat przebywalam za granica ostatnie 2 lata nie pracowalam po …
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestem ojcem trójki dzieci. Dwoje z poprzedniego związku oraz jednego ze związku obecnego. Moja była zona pobiera świadczenie 500plus …
- 1K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy