• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • witam chciałabym się dowiedzieć jak to jest pracowałam do końca września w październiku zarejestrowałam się w biurze pracy i w …

Praktykant Dodał pytanie w 12 grudnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 1K wizyty
      • 4 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, pracuję na etacie  oraz prowadzę działalność  gospodarczą (zryczałtowany Vat) . Czy od mojego dochodu z pracy mogę  dodatkowo odliczyć …

Praktykant Dodał pytanie w 10 grudnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, podjęłam pracę na umowę, mąż  przebywa w zakładzie karnym i tam pracuję. Z jego dochodu nie mam nic (jego …

Praktykant Dodał pytanie w 12 grudnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, chciałabym sie dowiedziec za jaki miesiac sa wyplacane pieniadze? W grudniu za grudzien czy w grudniu z listopad?  

Praktykant Dodał pytanie w 12 grudnia 2016 w kategorii AKTUALNOŚCI.
      • 2K wizyty
      • 4 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. w styczniu wyjeżdżam za granicę i chciałbym aby moja żona zrezygnowała z 500+ na pierwsze dziecko ponieważ będę przekraczał …

• 5K wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam,  mam pytanie odnośnie tego, czy GOPS ma prawo zmniejszyć do minimum wysokość stypendium szkolnego przyznawanego na pół roku tłumacząc …

Praktykant Dodał pytanie w 12 grudnia 2016 w kategorii ZASADY.
      • 1K wizyty
      • 5 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, mój mąż płaci alimenty na pierwsze dziecko, które ma ze swoją byłą żoną. Nikt nie  jest pozbawiony praw rodzicielskich. …

• 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Otrzymuje wraz z partnerem 500+ na pierwsze dziecko, w zwiazku z tym ze naszym dochodem do tej pory byla …

Praktykant Dodał pytanie w 12 grudnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 721 wizyty
      • 4 odpow.
      • 0 głosy
    • Czy nalezy mi sie 500+? Jakie dokumenty musze przedstawic? 7 lat przebywalam za granica ostatnie 2 lata nie pracowalam po …

Praktykant Dodał pytanie w 11 grudnia 2016 w kategorii ZASADY.
      • 1K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Jestem ojcem trójki dzieci.  Dwoje z poprzedniego związku oraz jednego ze związku obecnego. Moja była zona pobiera świadczenie 500plus …

Praktykant Dodał pytanie w 10 grudnia 2016 w kategorii DZIECI.
      • 1K wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy