-
Witam, Czy przysługuje 500+ na pierwsze dziecko jeśli matka dziecka przebywa na urlopie macierzyńskim (dziecko ma miesiąc), a tylko dochody …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam pytanie odnośnie utraconego dochodu w 2015r. Moja sytuacja jest taka że w polowie2015 roku nie została przedłużona mi …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam jestem po rozwodzie wychowuję samotnie dziecko, pracuję i dostaję alimenty od byłego męża i chciałam się dowiedzieć czy alimenty …
- 35K wizyty
- 6 odpow.
- 0 głosy
-
Witam.Tematów i pytań miliardy wiec ciezko znaleźć więc zapytam.Jestem w związku małżeńskim w którym z żoną mamy wspólne dziecko.Posiadam też …
- 1K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Jak wiecie będzie(chyba już jest) nowa poprawka odnośnie alimentów i 500plus: “W związku z dzisiejszymi artykułami prasowymi, które podnosiły wątpliwości …
- 2K wizyty
- 4 odpow.
- 1 głosy
-
witam Pracuje za granica w czeskiej fabryce skoda auto, jestem tam normalnie zarejestrowany i pracuje legalnie, odprowadzane sa podatki …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jak w temacie.
- 4K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, z dniem 1.04.2016 złożyłem bezproblemowo wszystkie dokumenty 500+ na pierwsze dziecko ponieważ moje dochody nie przekraczały 800zł na osobę. …
- 9K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
> mam pytanie dotyczące wniosku 500+: > Konkubina składa wniosek, ma swoje dziecko z byłego związku w wieku 10 lat, …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy