-
Mieszkam za granicą, złożyłam wniosek 1.04 na 500zl na pierwsze dziecko. Od września 2014r nie pracuję. Otrzymałam informację że mój …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
niepposiadam rachunkju bankowego w jaki sposob otrzymam pieniade??
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Ma pytanie ponieważ sprawa jest dość skomplikowana. Mam jedno rodzone dziecko. Drugie dziecko (siostrę) wychowuję jako rodzina zastępcza. Biorąc pod …
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
W 2014 roku moja rodzina uzyskała dochód poniżej 700 zł na osobę. W 2015 roku urodziło się nasze dziecko, dostałam …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Czy należy nam się 500 na pierwsze dziecko jeżeli w roku ubiegłym mieliśmy razem z narzeczonym następujace dochody ( dodam, …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestem w 4m-cu ciąży. Chciałam się dowiedzieć, czy jako samotnej matce będzie należało się świadczenie mojemu przyszłemu dziecku, jeżeli …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestem właścicielką ziemi rolnej (2 ha przeliczeniowej ) na papierze. Podatek z Urzędu Gminy jest wystawiany na mnie, natomiast …
- 3K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam ! Mąż jest po rozwodzi juz kilka lat, wg wyroku koszty utrzymania i wygoda nią małoletniego obciąża strony z …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam pytanie dotyczące wypłaty 500 zł na pierwsze dziecko: jesteśmy rodziną z 2 dzieci ( ( i 2 lata), …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy