-
Witam, Mam pytanie dotyczące takiej sytuacji: Wedlug moich obliczen, i moich zarobkow bedzie przyslugiwac nam program 500 plus. Nasze dziecko …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. W październiku 2014 roku urodziłam dziecko, i do tego dnia miałam umowę o pracę, później byłam na zasiłku macierzyńskim …
- 785 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Czy otrzymam świadczenie 500+ jeżeli jestem na urlopie wychowawczym bezpłatnym. Dochód ojca to najniższa krajowa. Mamy jedno dziecko. Pozdrawiam.
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
A jak to jest z komornikiem ? Wiadomo że dużo osób takowego posiada . Czy pieniądze z programu są nie …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Od 2010 roku jestem na rencie chorobowej. Mąż pracuje na umowę o pracę na najniższej krajowej. W 2014 roku …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry Rodzina 2+2 Pit 2014 roku z 3 źródeł: działalność gospodarcza żony 12 m-cy, zasiłek dla bezrobotnych męża 6 …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Jeżeli wniosek został złożony, poprzez stronę banku w dniu 4 kwietnia, to czy pierwszy przelew winien znaleźć się na koncie …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. W 2014 z mężem oboje pracowaliśmy na umowy o prace. W 2015 Maz został zwolniony i nie pracuje ma …
- 973 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
.czy wyplata swiadczen moze być przesłana na zagraniczne konto? 2.czy jeśli5 miesięczne dziecko urodzone zagranicą nie ma jeszcze Peselu,to wystarczy …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Czy ktoś się czy jest możliwa zmiana sposobu wypłaty. Otóż właśnie straciłam pracę na która wpływają pensja. Mąż pobiera …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy