-
Łączę się w bólu. Rząd ma w dupie tych którzy na prawde potrzebuja pomocy. Ja samotnie wychowuje corke, nawet przy …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Mam pytanie, które mnie nurtuje. W moim mieście wnioski jak i obsługą programu 500+ zajmuje sie MGOPS. Chciałam swiadczenia otrzymywać …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Mam pytanie, które mnie nurtuje. W moim mieście wnioski jak i obsługą programu 500+ zajmuje sie MGOPS. Chciałam swiadczenia otrzymywać …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
czy pomoc de minimis jest zaliczana do dochodu?
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Chcemy starać się z mężem o przyznanie 500zł również na pierwsze dziecko. W tym momencie spełniamy warunki. Ja właśnie utraciłam …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam mam pytanie odnośnie dochodów, które trzeba wykazać we wniosku 500+. Otóż w 2014 roku nie pracowałam czyli mój dochód …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestem cudzoziemcem, mieszkam w Polsce od 16 lat bez przerwy. Posiadam kartę stałego pobytu t. z. Na osiedlenia się. …
- 3K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam! Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź Jestem samotną matką(panną) na urlopie macierzyńskim do września b.r., byłam zatrudniona na umowę o …
- 2K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Mam 2 dzieci, pierwsze 17 lat z małżeństwa, po rozwodzie ja zajmuję się dzieckiem i dostaję alimenty w wysokości 650zł. …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy