-
Witam Serdecznie Mamy jedno dziecko. W roku 2014 oraz w 2015 nie przekroczyliśmy wspólnie kwoty 800 PLN z uwagi na …
- 7K wizyty
- 11 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, jestem matka samotnie wychowującą dziecko, bez przyznanych alimentów, jednak córka ma nazwisko ojca. Dowiedziałam się, że przysługuje mi 500+ …
- 2K wizyty
- 7 odpow.
- 0 głosy
-
Hej mam pytani czy mogę się ubiegać o 500+ jak mam jedno dziecko a w obecnej chwili mój mąż jest …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Małżonkowie są po rozwodzie. Ojciec wyjechał do Niemiec, Matka została z dzieckiem w Polsce. Ojcu przyznano świadczenie na dziecko w …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jak liczony jest dochód na osobę nieprzekraczający 800zł uprawniający do otrzymania świadczenia 500zł? Czy jest to po prostu wykazanie …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam zamiar ubiegać się o 500 zł na 1 dziecko. W 2014r byłam na studiach i pobierałam alimenty z …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Mam z pierwszego małżeństwa Córkę 15 lat. Zgodnie z postanowieniem sądu sprawuje nad nią wspólnie z jej matką władzę rodzicielską. …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
W 2014 r. żona utraciła dochód przechodząc na urlop wychowawczy w październiku. Na podstawie PITu za 2014 rok dochód na …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam mam jedno dziecko. W 2014 roku nieznacznie przekraczalismy dochod 800 zl na osobe ktory utracilismy wiec nalezaloby sie nam …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy