-
Witam Złożyłam wniosek internetowo mam dwójkę dzieci, a dochody mieszczą się w 800zł na osobę. Czy urząd sam sprawdza dochody …
- 2K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
witam, Wyslalam wniosek przez bankowosc elektroniczna, jednak nie jestem pewna czy dobrze wybralam. W roku 2015 mialam umowe o prace …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Nasz dochód w 2014 r wynosił 3500 zł miesięcznie na 4 osoby. Obecnie wynosi 2800 zł miesięcznie na 4 …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, jeżeli ojciec posiada dziecko z poprzedniego związku, na które łoży, ale zamieszkuje ono z matką, to czy jego kolejne …
- 1K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Cześć! Otóż w tym roku latem planuję ze swoją rodziną czyli żoną i dzieckiem powrót do PL. W Polsce nie …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Chciałabym zapytać o 500+. Wszyscy mówią co innego,a więc postanowiłam zapytać tutaj. Samotnie wychowuję 14-letniego syna-mieszka ze mną. Jestem po …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Wedlug pitu z 2014 moje dochody i meza nie przekraczaly 800zl. Teraz rowniez nie przekraczaja. Jakie dokumenty musze dostarczyc …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, złożyłam wniosek na drugie dziecko. Na pierwsze przekracza nam dochód. Jednak od lipca będę przebywała na zasiłku rodzicielskim z …
- 3K wizyty
- 8 odpow.
- 0 głosy
-
Witam!!! wychowuję wspólnie z moim partnerem naszą wspólną córkę. Nie kwalifikujemy się do świadczenia na pierwsze dziecko poniewaź dochod przekracza …
- 2K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy