-
Witam Serdecznie, sytuacja wygląda tak: w 2014 roku działalność gospodarcza – dochód nie przekracza. W 2015 podjęcie zatrudnienia – do …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, w 2014 byłam na macierzynskim, ogólnie kwalifikowalam się ,dochodem. w 2015 w styczniu podjelam prace i kazali mi przyniesc …
- 1K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, chciałbym się dowiedzieć, czy możemy z żoną ubiegać się o 500 zł na pierwsze dziecko? Który rok jest brany …
- 2K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
czy gmina może odmuwić przekazu pocztowego wypłat 500+{
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Dzien dobry! Nazywam sie Olga. Mam maza I 6 dzieci. Teraz mieszkamy w Bialorusi. Wkrotce mosimy przyjechac do stalego zamieszkania …
- 2K wizyty
- 7 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestem niepracującą studentką dzienną, moje jedyne dochody to 1000zł na trzymiesięczne dziecko, z racji tego, że studiuję. Mój partner …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
witam chciałbym mojemu synowi z tego 500zl przekazac chociaz 100zl miesiecznie (dziecko w wieku gimnazjalnym). syn ma wiele pasji jak …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mamy z mezem 3 dzieci.maz ma nieslubne dziecko na ktore placi alimenty.czy obliczajac dochod na osobe moge podzielic dochod przez …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Czy powinnam podawać staż ze środków unii europejskiej, który odbył się od kwietnia do września 2014r. W urzędzie powiedzieli ,że …
- 785 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy