• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam Dochód do programu to 2014 r . Wtedy wychowywałam syna samotnie pracowałam nie kwalifikowałam się do funduszu alimentacyjnego. W …

Konsultant Dodał pytanie w 13 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • W połowie maja spodziewamy się naszego 3 dziecka. Obecnie córka ma 15 lat a syn 12. W związku z tym …

Konsultant Dodał pytanie w 13 kwietnia 2016 w kategorii DZIECI.
      • 5K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Jestem samotną matką z jednym dzieckiem zasądzone mam alimenty w kwocie 300zł ale od 7 miesięcy ich nie otrzymuję więc …

Konsultant Dodał pytanie w 13 kwietnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 1K wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • W 2014 roku miałem dochody z umowy o pracę oraz działalności gospodarczej, żona z umowy o pracę i umów cywilno-prawnych …

Praktykant Dodał pytanie w 13 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Mam corke 5 letnia,na ktora otrzymuje alimenty w wysokosci 550 zl i to jest nasz jedyny dochod. Nie pracuje …

Konsultant Dodał pytanie w 13 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 744 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, aktualnie przebywamy pięcioosobową rodziną w Szwajcarii, gdzie mąż został oddelegowany na kilkumiesięczny kontrakt, pensję wypłaca polska firma, ja nie …

Praktykant Dodał pytanie w 13 kwietnia 2016 w kategorii ZASADY.
      • 1K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witamy, Razem z mężem wychowujemy jedno dziecko niepełnoletnie. Mąż ma również jedno  dziecko z pierwszego – nieformalnego związku(bez ślubu) –  …

Konsultant Dodał pytanie w 13 kwietnia 2016 w kategorii DZIECI.
      • 3K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • W 2015 roku sprzedałem mieszkanie które posiadalem od 2006roku. Nie placilem podatku od tej transakcji. Czy kwotę sprzedaży muszę dopisać …

• 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Jeżeli w 2014 roku nie przekraczamy dochodu, w 2015 roku również, a w 2016 roku w miesiącu marcu, poprzez podjęcie pracy …

• 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, mam jedno dziecko, co w przypadku gdy za 2014 rok nie kwalifikuje się na 500 +, ale sytuacja się …

Praktykant Dodał pytanie w 13 kwietnia 2016 w kategorii RODZICE.
      • 719 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy