-
….
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Zadaję pytanie raz jeszcze, bo nie uzyskałam odpowiedzi. Do 1/2 lipca 2014 roku otrzymywałam wynagrodzenie za pracę z tytułu umowy …
- 721 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, to jest brany pod uwagę dochód za 2014r. czy ma znaczenie to, że w grudniu 2014r. pracowałam na umowę …
- 991 wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Posiadam pole (ponad 1 ha), z którego nie mam żadnego przychodu. Czy wobec tego będzie się ono wliczało do …
- 3K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Mam dziecko z poprzedniego związku, a 2 lata temu wzięłam ślub i mam rozdzielność majątkową. Mój mąż nie jest …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem po rozwodzie. Z byłą małżonką mam jedno dziecko ,płacę alimenty i nie mam ograniczonych praw rodzicielskich. Spotykam się z …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
W roku 2014 moja córka otrzymywała na uczelni stypendium socjalne w miesiącach marzec, kwiecień, maj, czerwiec następnie przerwa trwała 3 miesiące, …
- 2K wizyty
- 6 odpow.
- 0 głosy
-
witam. Od kilku lat mieszkamy z mężem w Hiszpanii. Mamy dwóch synów. Nie pobieramy tutaj żadnych zasiłków. Czy należy nam …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Mąż ma dziecko z poprzedniego związku, wspólnie również mamy dziecko, wiec mąż formalnie ma dwójkę dzieci. Na to pierwsze …
- 3K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy