-
Witam, Czy orientuje się ktoś może, czy będzie możliwa zmiana numeru konta na które wpływać będzie świadczenie, w trakcie roku. …
- 11K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam! W sumie z partnerem mamy 3 dzieci. Wygląda to tak wg kolejności urodzeń: 1 dziecko partnera z nierozwiązanego małżeństwa …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Czy świadczenie wychowawcze na pierwsze dziecko będzie przysługiwało jeśli w 2014 roku dochody wg PIT-37 wynosiły 885 zł/osobę, nastąpiła utrata …
- 3K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Mamy dwoje dzieci córka 26lat druga 15lat starsza po studiach zarejestrowana w urzedzie pracy bez prawa do zasiłku.Mieszka z …
- 862 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Co zaznaczyć we wniosku odnośnie dochodu utraconego i uzyskanego w przypadku gdy w 2014 roku pracowaliśmy z mężem oboje, …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam za jaki rok trzeba przedstawić zaświadczenia o dochodach ?? przy wniosku rodzina 500+??
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
witam moje pytanie dotyczy programu 500+ jestem formalnie mezatka niezyje z mezem mieszkamy osobno mam zasadzone alimenty na syna obecnie …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
WITAM. JESTEM PO ROZWODZIE I DZIECKO MIESZKA ZEMNĄ ,ZE WZGLĘDU ŻE PO ROZWODZIE UTRACIŁAM U MĘŻA UBEZPIECZENIE BRAT DOPISAŁ MNIE …
- 4K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Mam pytanie chciałam się ubiegać o wyplate swiadczenia 500 plus na pierwsze dziecko gdyz w roku 2014 nasz dochód nie …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Co w sytuacji jeżeli w 2014 miałam 3 stosunku pracy: umowa o pracer staż z urzędu pracy umowa o …
- 2K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy