-
Witam mam czworo dzieci ,lecz tylko jedno jest w wieku 12 lat pozostałe są pełnoletnie samodzielne córkę wychowuję sama. Czy …
- 948 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam dwójkę małych dzieci, mieszkam za granicą i jestem tam zameldowana. Obywatelstwo mam oczywiście polskie. Przebywam na urlopie wychowawczym. …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Mam 2 dzieci. Pierwsze dziecko z żoną drugie z partnerką z którą obecnie mieszkam. Na tą chwile nie posiadam …
- 707 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mąż w 2014 najpierw miał umowę o pracę, zwolnili go,zarejestrowany był w urzędzie pracy,pobierał zasiłek,później znalazł pracę. Jakie dokumenty mamy …
- 681 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry. Pytanie odnośnie obliczania dochodu na jedną os. w rodzinie. W 2014 pracował tylko mąż- dochód na rok ok. …
- 2K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Czy zasiłek dla bezrobotnych po macierzyńskim zaliczamy do dochodów ??? Proszę o odpowiedź czy jesli zarobki przekraczały w 2014 …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam pytanie dotyczące weryfikacji wniosków. Jestem po rozwodzie i mam jedno dziecko w wieku 10 lat nad którym sprawuje …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
witam, w roku 2014 pracowalam jedynie w styczniu i pol lutego na umowe zlecenia. a od 1 grudnia podjelam prace …
- 2K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
”Informacja na temat sytuacji związanych z uzyskaniem lub utratą dochodu Informacja na temat sytuacji związanych z uzyskaniem lub utratą dochodu” …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy