-
Witam Pytanie dotyczy oświadczenia o dochodach przy wniosku na pierwsze dziecko. We wniosku jest załącznik o dochodach nieopodatkowanych, takich nie …
- 11K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. W grudniu 2014 rozpoczęłam pracę która zakończyłam z dniem porodu synka tj. 24.02.2016r. (Stosunek pracy został zerwany) . Od …
- 622 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam.Na poczatku tego roku wrocilismy (ja, maz i dwoje dzieci)z Anglii.Nie pracujemy, szukamy pracy.Czy przy ubieganiu sie na pierwsze dziecko …
- 637 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Mam trójkę dzieci i wraz z żoną tworzymy rodzinę zastępczą dla 17latki. Razem jesteśmy 6 osobową rodziną. Na dziecko …
- 821 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry. W 2014 roku pracowałam na umowę o pracę oraz prowadziłam działalność gospodarczą – rozliczam się wspólnie z mężem …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Jestem matką dwójki dzieci , (3 lata i 1 rok) Nasz dochód wraz z mężem w roku 2014 przekraczał próg …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry, czy potrafi ktoś udzielić mi odpowiedzi na to czy pieniądze z mopru dla młodej matki która była sama …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam 3 dzieci: pierwsze: 12 lat, drugie: 1rok6m, trzecie: 5m. Na trzecie dziecko mam urlop wychowawczy do 07.11.2016r. Czy …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam mam 2 dzieci synka 10 lat(niepełnosprawny)oraz córka urodzona w lipcu 2014 r. Nasze dochody przekraczają 1200 zł na osobę(w …
- 687 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Zyje w konkubinacie, kto może służyć wniosek? Czy osw na pierwsze dziecko muszą złożyć oboje, czy tylko wnioskodawca? Dziecko urodziło …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy