-
Witam. Czy zasiłek 500+ jest wliczany do dochodu przy ubieganiu się o stypendium socjalne dla studenta?
- 4K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, czy stypendium dla osób, którym wszczęto przewód doktorski (nie doktorantów!), uzyskane na podstawie rozporządzenia MNiSW z dnia 19.07.2011 r. …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, obotna i zarejestrowana w UP przez caly 2014 rok, zadnych innych dochodów. Pierwsze i jedyne dziecko urodzlo sie w …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Mój mąż ma jedno dziecko z poprzedniego związku (nie małżeństwa), nie ma orzeczenia w sprawie sprawowania władzy rodzicielskiej, zasądzone ma …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Mam zagadkę do rozwikłania. Mój partner ma z poprzedniego swojego związku dziecko. Związek był nieformalny, nie ma zatem żadnego …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Jak wkoncu jest ze stażem unijnym wlicza się czy nie? Sprawdzałam i w ustawie nie ma stażu unijnego wymienionego jako …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Z dniem 25 kwietnia kończy mi się umowa o pracę będę rejestrować się w urzędzie pracy czy moje dochody będą …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
W 2014R. dostałam jubilatkę. Czy zalicza się ona do dochodu, czy jest to dochód utracony, bo to była jednorazowa kwota.
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Proszę o pomoc w roku 2015 wróciliśmy z Wielkiej Brytanii z partnerem i nie wiem jakie mam dac dokumenty, na …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy