-
Witam.od trzech lat jestem samotną matką z jednym dzieckiem.Pracuje zarabiam najniższą krajową czyli 1355,65gr na ręke +premia która średnią miesieczną …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Czy mimo tego,z wziąłem ślub w 2016 roku i ja skladam wniosek to dochody żony z 014 roku też sie …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Rodzice chcą ubiegać się o 500 zł na siostrę. Mieszkam w innym mieście i pobieram przysługujące mi stypendium socjalne. …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. W październiku urodziło mi się pierwsze dziecko. Moje zarobki to 1750 zł brutto lecz obecnie jestem na urlopie macierzyńskim …
- 757 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Obecnie przebywam na urlopie rodzicielskim, po wykorzystaniu macierzynskiego. Moj dochód to 60 % dochodu z roku 2014. Nie jestem zwolniona …
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
czy mogę prosić o dokladny wzór obliczenia dochodu 1 osobę z pitu 37?
- 4K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam pytanie , ponieważ w roku 2014, moje dochody były podwojne, w porównaniu do roku 2015, ponieważ otrzymywalam zasilek …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Wypełniłem wczoraj wniosek za pośrednictwem bankowości elektronicznej. Dopiero po wydrukowaniu wniosku zauważyłem że zrobiłem literówkę w imieniu “drugiego” dziecka, zamiast …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestem ojcem dwójki synów. Pierwszy syn mieszka z byłą partnerką, na którego łożę alimenty w wysokości 700 zł. Drugiego …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
witam serdecznie, mieszkam z dziecmi ( dwoje w wieku 6 i 3 lata) na terenie wloch (ojciec wloch) dzieci posiadaja …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy