-
W roku 2014 zarobilem ok 2550 na miesiac. Wiec na dzisiaj nie moge otrzymac swiadczenia na pierwsze. Pomimo ze od …
- 1K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
Jeśli jestem zarejestrowana w mopsie i dostaje zasiłek na dwójkę dzieci i chciałabym wysłać wniosek przez konto bankowe to musze …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Czy ktoś wie gdzie znaleźć te umowy i przepisy? Chodzi mi o to jak to jest w przypadku Wielkiej Brytanii. …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Mąż ma 1-os. firmę. Składamy wniosek na podstawie dochodów z 2014, ale ustawa przewiduje konieczność zgłaszania zmiany dochodu w terminie …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
witam Jestem po rozwodzie , sad przyznał opiekę ojcu, jednak moje dziecko po kilku latach po rozwodzie, zdecydowało się przeprowadzić …
- 5K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Za miesiąc urodzi mi się córka. Razem z partnerem żyjemy bez ślubu, mieszkamy razem. Dotychczas pracowałam mając pełen etat …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
witam Jestem po rozwodzie , sad przyznał opiekę ojcu, jednak moje dziecko po kilku latach po rozwodzie, zdecydowało się przeprowadzić …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam mam 2 dzieci posiadaja obywatelstwo Polskie lecz nie posiadaja nadanych peseli tylko akt urodzenia czy akt urodzenia jest podstawa aby …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
W 2015 r. urodzilam corke. Zeby starac sie o zasilek 500 zl,to dochod z 2014 nie moze przekraczac 800 zl …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem samotną matką, rok po urodzeniu dziecka wróciłam na porzucone studia. Z ojcem dziecka nie mam ślubu, rozstaliśmy się jeszcze …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy