• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam. Bardzo proszę o udzielenie odpowiedzi czy w opisanym niżej stanie faktycznym przysługuje świadczenie także na pierwsze dziecko: Mam dwójkę …

Praktykant Dodał pytanie w 31 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 572 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam , opiszę sytuację . Mąż w 2014 przebywał za granicą lecz na zasiłku dla bezrobotnych . Otrzymywał także swiadczenie na …

Praktykant Dodał pytanie w 30 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Czy wniosek na tej stronce jest poprawny i wypelniajac go mozna wysłać online?i dugie pytanie   mąż w 2014 roku …

Praktykant Dodał pytanie w 31 marca 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 713 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • jestem mezatka od czerwca zeszlego roku i chce sie starac o dodatek na pierwsze dziecko.jakie dochody beda brane pod uwage,tylko …

Konsultant Dodał pytanie w 31 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 942 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, chciałem zapytać co w przypadku pobierania rodzinnego w Austrii na czwórkę dzieci, które są w Polsce?. Austria wypłaca mi …

Praktykant Dodał pytanie w 31 marca 2016 w kategorii ZASADY.
      • 1K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • witam chciałem zapytać czy również mam prawo do 500+ jeżeli pobieram pieniądze z kindergeld z niemiec  

Praktykant Dodał pytanie w 31 marca 2016 w kategorii DZIECI.
      • 772 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Jakie dokumenty są mi potrzebne abym uzyskała 500+ na pierwsze dziecko?? W 2014 roku uzyskałam dochód w wysokości 20366,76 a …

• 724 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam.  Czy w przypadku kiedy urodziłam moje dzieci za granicą w UE i nie pobieram tam świadczeń ani nie pracuję, …

• 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Mam córkę 6 lat ze związku małżeńskiego – nie mamy orzeczonego rozwodu ale nie żyjemy razem.  Córka mieszka ze mną, …

Konsultant Dodał pytanie w 31 marca 2016 w kategorii ZASADY.
      • 8K wizyty
      • 13 odpow.
      • 0 głosy
    • pytam po raz kolejny bo nie dostalam odpowiedzi – czy jak moj starszy syn do czerwca tego roku znajduje sie …

Praktykant Dodał pytanie w 31 marca 2016 w kategorii DZIECI.
      • 2K wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy