-
witam. chciałam zapytać jak będą liczone dochody rodziny skoro w 2014 r nie posiadaliśmy dziecka, syn urodził sie w 2015 …
- 551 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, od 2014 roku przebywam za granicą. Na dzieci mam zasądzone alimenty. cz mogę starać się o środki dla młodszego …
- 2K wizyty
- 6 odpow.
- 0 głosy
-
A co w sytuacji, kiedy w 2014r. nasz dochód przekraczał 800zł na osobę, a w 2015r. już nie przekraczał z …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem Polka, mieszkam w kraju UE, w którym mojej rodzinie nie przysluguje podobne swiadczenie. Mój maz nie jest Polakiem, dzieci …
- 899 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Proszę o informację z którego roku brane są dochody do dochodu za pierwsze dziecko? Samotnie wychowuję dziecko i z …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, pytanie dotyczy kto powinien złożyć wniosek.Była żona partnera też ma obecnie drugie dziecko z konkubentem. Mój partner jest po …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mój mąż ma firmę już ładnych parę lat, 2014 rok był jednym ze słabszych jeśli chodzi o dochody i z …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
jestem po rozwodzie syn ma 17 lat alimenty otrzymuje na syna 800 zł ja nie pracuje ponownie wyszłam za mąz …
- 2K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
mam 3 dzieci,mąż pracuje na Cyprze i tam odprowadza podatek,nie pobiera żadnych świadczeń na dzieci i pytanie jakie dokumty …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Przy obliczaniu dochodu netto 800/1200 na członka rodziny bierze się dochód za 2014r i dzieli przez członków rodziny z 2014r. …
- 718 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy