-
Witam, Ubiegam się o świadczenie dla pierwszego dziecka. Dochody za 2014 rok nie przekraczają nam 800 zł na osobę, była …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam serdecznie. Mam pytanie na które nigdzie nie mogę znalesć jednoznacznej odpowiedzi. Wraz z żoną mamy dwójkę dzieci, starsza córka …
- 14K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
czy jak moj starszy syn do czerwca tego roku znajduje sie w Młodziezowym Osrodku Wychowawczym moge starac sie o pieniadze …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Czy przysługuje świadczenie, gdy małżeństwo posiada dwójkę dzieci poniżej 15 roku życia. Małżeństwo jest o rozwodzie i sąd wskazał opiekę …
- 936 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
W 2014r byłam jeszcze w związku małżeńskim i za ten rok są brane pod uwagę dochody przy przyznaniu +500 na …
- 2K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
Obecnie wychowuję córkę. Jest ona moim drugim dzieckiem, ponieważ pierwsze zmarło. Czy należy mi się 500 zł? Obecnie wychowuję córkę. …
- 4K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Obecnie wychowuję córkę. Jest ona moim drugim dzieckiem, ponieważ pierwsze zmarło. Czy należy mi się 500 zł?
- 1K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem po rozwodzie, z mężem nie miałam dzieci. Z obecnym partnerem mam trójkę dzieci, nie jesteśmy małżeństwem, mieszkamy oddzielnie, ojciec …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Czy przysługuje świadczenie osobie samotnej, która ma 3 dzieci z różnych związków. Każde ma powyżej 18 lat ?
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy