-
Jak właściwie policzyć dochody za 2014 r, jeśli dochody męża wykażę jako utracone? W 2014 r. mąż najpierw przebywał na …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
jestem po rozwodzie ale oboje z bylym mezem pelnimy wladze rodzicielska.syn mieszka z nim i place na niego alimenty,ale kazde …
- 2K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
matka
- 1K wizyty
- 5 odpow.
- 1 głosy
-
Witam. Samotnie wychowuję 2 dzieci, matka nie żyje. Czy na pierwsze dziecko dostanę jakieś pieniądze? Nigdzie nie mogę znaleźć odp.
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Dochody z 2014 r przekraczją 800 zł. Obecnie mąż zarabia mniej bo zmienił w tym czasie pracę i dochody na …
- 1K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Mąż w 2014 roku pracował do lipca w niemczech, później od wrzesnie zaczął prace w polsce za znacznie mniejsze pieniądze, …
- 1K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Pod koniec 2014 roku urodziłam drugie dziecko. Od tego czasu przebywałam na urlopie macierzynskim, od razu po jego zakończeniu …
- 684 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mój partner ma jedno dziecko z poprzedniego małżeństwa (dziecko pierwsze mieszka z matką) i drugie ze mną. Czy on …
- 807 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jeżeli pierwsze dziecko ukończyło 18 rok życia to czy to drugie będzie liczone jako pierwsze?
- 892 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
W 2014 roku urodziłam 2 córkę. Będąc na macierzyńskim od 01.12.2014 roku podjęłam zatrudnienie u innego pracodawcy na 0,5 etatu, …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy