• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • czy w programie 500 + również obowiązuje ustawa o zasiłku wychowawczym “1 zł za 1 zł” ? tzn czy w …

Praktykant Dodał pytanie w 18 marca 2016 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Nie przekracza zarobków za 2014 i 2015 ani w styczniu ani w lutym zarobków a teraz przekraczam zarobki o 25 …

Praktykant Dodał pytanie w 18 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • W lipcu 2015 stracilam prace, od polowy sierpnia 2015 do lutego tego roku pobieralam zasilek z urzedu pracy. Zasilek przyslugiwal …

Praktykant Dodał pytanie w 17 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 5K wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • z pierwszego małżeństwa,jestem już po rozwodzie mam 16 letnią córkę,płacę regularnie alimenty,sąd powierzył opiekę matce. Zawarłem związek małżeński z którego …

Praktykant Dodał pytanie w 18 marca 2016 w kategorii DZIECI.
      • 3K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • czy zasiłek macierzyński i wychowawczy traktowany bedzie jako dochód utracony???

• 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, mam pytanie odnośnie wliczenia alimentów do 500 plus. W 2014 r. rozwiodłam się   i otrzymałam są downie 650 zł …

• 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Mąż prowadzi własną działalność, a ja byłam w zeszłym roku na macierzyńskim i urlopie wypoczynkowym.Przysługuje mi świadczenie również na pierwsze …

Praktykant Dodał pytanie w 18 marca 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 3K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Na 500+potrzeba pit 11 i 37 z roku 2014 tylko mój mąż nie dostał takiego tylko pit 40 bo go …

Doradca Dodał pytanie w 18 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Jeśli mój mąż ma córkę z poprzedniego nieformalnego związku i mamy jedno wspólne dziecko to czy dostaniemy 500 zł …

• 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam serdecznie  bardzo proszę o odpowiedź……Mój maż pracuje  w dwóch firmach,w jednej ma umowę na stałe dochód nie przekracza  2000 …

• 3K wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy