-
Witam, mam takie pytanie, otrzymuje alimenty z funduszu alimentacyjnego, czy w chwili składania papierów o zasiłek wychowawczy muszę posiadać jakiś jakiś …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, piszę w imieniu mojej siostry na jej prośbę. Jest samotną matką dwójki dzieci ojciec nieznany. Mieszka z rodzicami i …
- 2K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Mam pytanie odnośnie sposobu wyliczania dochodu. W rozporządzeniu w taki sposób wskazano wyliczanie dochodu: “dochodem rodziny osoby ubiegającej się o …
- 5K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Mam dziecko z pierwszego związku na którego ojciec płaci alimenty. Mam też drugie dziecko z innym mężczyzna z którym …
- 1K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Czy mam we wniosku pomniejszyć dochód mojej rodziny (ja, mąż i syn) o alimenty, które mój mąż płaci na dziecko …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam ! Mam pytanie, czy należy mi się 500 zł na dziecko jęzeli mąż pobiera zasiłek rodzinny w Szkocji? Ja …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mam pytanie: pracuję zawodowo a mąż prowadzi gospodarstwo rolne. Czy muszę dołączyć do wniosku zaświadczenie o dochodach zarówno z gospodarstwa …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jeśli mam umowe o prace od maja 2014 do tej pory to jakie dokumenty mi będą potrzebne?
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Jakie dokładnie powinnam dostarczyć dokumenty gdy ubiegam się o świadczenie na pierwsze dziecko ponieważ dochody męża nie przekraczają 800 …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam serdecznie. Chciałabym uzyskać informacje. Co w przypadku gdy mąż dostanie np. 13 pensje i ona w miesiącu styczniu przekroczy …
- 725 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy