• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam, mam takie pytanie, otrzymuje alimenty z funduszu alimentacyjnego, czy w chwili składania papierów o zasiłek wychowawczy muszę posiadać jakiś jakiś …

Praktykant Dodał pytanie w 20 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, piszę w imieniu mojej siostry na jej prośbę. Jest samotną matką dwójki dzieci ojciec nieznany. Mieszka z rodzicami i …

Praktykant Dodał pytanie w 20 marca 2016 w kategorii RODZICE.
      • 2K wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Mam pytanie odnośnie sposobu wyliczania dochodu. W rozporządzeniu w taki sposób wskazano wyliczanie dochodu: “dochodem rodziny osoby ubiegającej się o …

Praktykant Dodał pytanie w 20 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 5K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Mam dziecko z pierwszego związku na którego ojciec płaci alimenty. Mam też drugie dziecko z innym mężczyzna z którym …

Konsultant Dodał pytanie w 19 marca 2016 w kategorii DZIECI.
      • 1K wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Czy mam we wniosku pomniejszyć dochód mojej rodziny (ja, mąż i syn) o alimenty, które mój mąż płaci na dziecko …

Praktykant Dodał pytanie w 19 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam ! Mam pytanie, czy należy mi się  500 zł na dziecko jęzeli mąż pobiera zasiłek rodzinny w Szkocji? Ja …

Praktykant Dodał pytanie w 19 marca 2016 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Mam pytanie:   pracuję zawodowo a mąż prowadzi gospodarstwo rolne. Czy muszę dołączyć do wniosku zaświadczenie o dochodach zarówno z gospodarstwa  …

Praktykant Dodał pytanie w 19 marca 2016 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Jeśli mam umowe o prace od maja 2014 do tej pory to jakie dokumenty mi będą potrzebne?

Konsultant Dodał pytanie w 18 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Jakie dokładnie powinnam dostarczyć dokumenty gdy ubiegam się o świadczenie na pierwsze dziecko ponieważ dochody   męża nie przekraczają 800 …

Praktykant Dodał pytanie w 18 marca 2016 w kategorii ZASADY.
      • 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam serdecznie. Chciałabym uzyskać informacje. Co w przypadku gdy mąż dostanie np. 13 pensje i ona w miesiącu styczniu przekroczy …

Praktykant Dodał pytanie w 18 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 725 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy