-
W 2014 r. pracodawca wypłacił mi zaległe wynagrodzenie za 2013 r. W związku z powyższym mój dochód przekracza 800 zł. …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Mój mąż w roku 2014 pracował przez 2 miesiące w Norwegii i w związku z tym dochody akurat za …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jeżeli płacę alimenty na córkę z pierwszego małżeństwa to czy muszę je odliczyć od dochodu. Obecnie mam jeszcze trójkę …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jeżeli staram się o pieniądze tylko na drugie dziecko to jakie dokumenty muszę złożyć. Czy będzie potrzebny akt urodzenia …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam serdecznie proszę o informacje jak wygląda kwestia otrzymania świadczenia na dziecko w przypadku gdy żona pracuje zarówno w Polsce …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Mój problem wygląda następująco: W 2014 r. uzyskiwałam następujące dochody: alimenty – 800 zł/miesięcznie – 9600 rocznie stypendium socjalne …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Dwójka dzieci, starsze dorosłe na studiach dziennych, młodsze prawie 17 lat. Na żadne nie mam zasądzonych alimentów. Z końcem lutego …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
jak zloze wniosek na 500 plus w kwietniu to bedzie zwrot od stycznia
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mam dwoje dzieci (jedno adoptowane, drugie w rodzinie zastępczej) z poprzedniego małżeństwa. Z drugim mężem nie mam wspólnych dzieci. Czy …
- 624 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mam dwoje dzieci: jedno adoptowane, drugie w rodzinie zastępczej. Czy dziecko w rodzinie zastępczej jest liczone jako członek rodziny do …
- 712 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy