• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Jaki dochód będzie brany pod uwagę przy rodzinie z jednym dzieckiem?Alimenty mam zasadzone od wrzesnia 2014 i tylko je mam …

Konsultant Dodał pytanie w 17 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Posiadam dwójkę dzieci, jedno z pierwszego małżeństwa (10 lat) i drugie (5 lat) z obecnego małżeństwa. Mój mąż ma …

Praktykant Dodał pytanie w 17 marca 2016 w kategorii DZIECI.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Mąż pracuje na etacie od 11.2014r., ja straciłam pracę 31.12.2015r.. Od 11.01.2016r. pobieram zasiłek dla bezrobotnych. Które składniki będą brane …

Praktykant Dodał pytanie w 17 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 15K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Jestem samotna matką i nie mam zasądzonych alimentów. W sierpniu 2014 roku urodziłam dziecko. Byłam wtedy zatrudniona na umowę zlecenie, …

Praktykant Dodał pytanie w 16 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, mąż pracuje w Holandii i tam staramy się o świadczenie rodzinne, czy w Polsce możemy złożyć wniosek, czy obie …

Praktykant Dodał pytanie w 16 marca 2016 w kategorii ZASADY.
      • 3K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Córka ma 11 lat.z jej ojcem nie miałam ślubu (alimenty mam zasadzone) W 2013r wyszłam za mąż za innego, nie …

Praktykant Dodał pytanie w 16 marca 2016 w kategorii RODZICE.
      • 1K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Jestem matka 2 dzieci. z tym ze jedno ma juz prawie 30 lat a drugie 15. czy w takim …

Praktykant Dodał pytanie w 16 marca 2016 w kategorii RODZICE.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Mam pytanie a nawet bardziej skomplikowany problem. Zastanawiam się teraz czy należy się nam 500zł na pierwsze dziecko. Mąż …

Konsultant Dodał pytanie w 16 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 10K wizyty
      • 6 odpow.
      • 0 głosy
    • Drugie dziecko, na które będzie przysługiwać mi 500+ urodzi się końcem maja. Od kiedy będę mógł pobierać zasiłek, jeżeli od …

Praktykant Dodał pytanie w 16 marca 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam Jestem samotną matką z dwójką dzieci. Jakie dokumenty powinnam dołączyć do wniosku w sytuacji, gdy jestem bezrobotna, a jedynym …

Praktykant Dodał pytanie w 16 marca 2016 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy